Via facebook bij Mieke terecht gekomen. Haar verhaal en de vragenlijst op deze website triggerde mij om me bij haar aan te melden met mijn eigen eetstoornis. Tijdens de therapiesessies kennisgemaakt met EFT. Wauwww, wat is dit een fantastische aanvulling naast de gesprekken. Als mens zitten we vol met overtuigingen, ooit opgedaan in ons leven. Met EFT kom je snel tot de kern. Mieke gaat me voor in tekst en kloptechniek en ik volg haar. Ik voel direct in mijn lichaam dat er dingen verschuiven. Het roert in mijn buik en ik begin te boeren en gapen. Soms zijn mijn overtuigingen hardnekkig en moeten we meerdere rondjes "kloppen", maar er is altijd een verschuiving voelbaar. En daarna kan je nooit meer terug naar het oude gevoel, er is iets verzacht, vermindert en soms zelfs weg. Je hoeft er niet in te geloven, het gebeurt gewoon. Zooo blij dat ik deze therapievorm heb leren kennen. Een prachtig aanvullend middel om dingen aan te pakken. Nu gebruik ik het zelf ook thuis, bv als ik ergens in vastloop of een blokkade tegenkom. Ik ben een rijker mens nu ik EFT heb ontdekt bij Mieke. Daarbij is Mieke een geweldige coach. Naast de tranen die er af en toe zijn, lachen we heel wat af en dat werkt erg bevrijdend voor mij. Liefs

Margreet

Mieke heeft me geholpen mezelf te accepteren. Mij meer open te stellen en te focussen op wat voor mij goed is en voelt. De ene keer gaat dit beter dan de andere keer maar ik val niet meer terug in mijn oude patroon en herken het gevoel bij mijzelf. Bedankt Mieke!

Daniëlle

Mieke heeft Me een aantal tools gegeven waardoor ik beter kan voelen wat er werkelijk te voelen valt, in plaats van in een oud patroon te schieten. Top!

Petra

Mieke's coaching was positief en inspirerend , juist op de momenten dat het wat minder goed met ging. Ook dan kon ik haar appen en zeggen hoe ik me voelde. In haar coaching hield ze daar rekening mee. Mieke heeft me ondersteunt op een positieve manier , wat me geholpen heeft om m'n herstel door te kunnen zetten.

Sabine

Mieke was voor mij echt een stok achter de deur, in positieve zin. Al vaak had ik zelfhulp boeken geprobeerd, maar die legde ik al snel weg, maar door Mieke ging ik op dat soort momenten nu door. Als ik 5 woorden mag kiezen om het coach traject met Mieke te beschrijven, dan kies ik : Confronterend, ondersteunend, vruchtbaar, fijn en verhelderend !

Mirella

Je hebt je verhaal heel sterk verteld. Dat je in het begin vertelde over je zenuwen maakte je alleen maar echter als persoon. Jij hebt ons in jouw lezing meer duidelijk gemaakt dan we in een hele studie hadden kunnen leren. Je hebt ons ontroerd en geïnspireerd. Super dat je zo flexibel was om tijdens het interactieve deel van de avond op ons te reageren, dat stellen we heel erg op prijs.

Studievereniging ODIOM – Groningen

Mieke is rustig, empathisch en luistert goed. Ik heb eerst mijn verhaal gedaan en daarna zette ze mij aan het werk. Fijne gesprekken, goede inzichten, veel aan gehad.

Yvette

Toen ik bij Mieke kwam had ik er al verschillende therapieën op zitten. Heb bij haar toch weer goed mijn verhaal kunnen doen en omdat zij er weer een hele frisse kijk op had. Daardoor toch weer wat nieuwe tips mee kunnen krijgen in mijn ontwikkeling naar mijn eigen ik! Kan dus wel zeggen dat ik blij was dat ik ja had gezegd om door haar gecoacht te gaan worden! Kort gezegd positieve ervaring en complimenten naar Mieke als therapeut en coach.

Dasha

Hieronder kun je zelf een referentie indienen