Coaching bij Gokverslaving

Praktijk Vlinderkuijl

COACHING  OP  GOED GEVOEL

Als ervaringsdeskundige coach bied ik mijn coaching voor eetstoornissen  aan via de behandelmethoden van Isabelle Plasmeijer ( ISA-POWER )  en ben ik lid van haar team. Samen aan de slag, de unieke behandelmethoden en het inzetten van mijn ervaringsdeskundigheid zullen er in snelvaart voor zorgen dat jij je eetstoornis kunt loslaten en weer in je eigen kracht in het leven kunt gaan staan.

Mieke Epker-van der Kuijl

Ik ben het levende bewijs dat het herstellen van een eetstoornis of verslaving mogelijk is! Het is vaak al een grote stap om hulp te zoeken als je een eetstoornis hebt, verslaafd bent, de stress of de druk om altijd maar weer te moeten presteren niet meer aankan. De eerste stap is wel om aan jezelf en om aan je naaste omgeving te erkennen dat je hulp nodig hebt. Dat heb je nu gedaan! Of op zoek naar de hulp die bij jou past om de volgende stap te kunnen maken ? Ik help je graag met het werken aan jouw herstelproces, op weg om weer in je eigen kracht in het leven te kunnen staan !

Neem contact op !

Wij staan altijd open voor uw vragen en opmerkingen.

Praktijk Vlinderkuijl

Cees Buddingh'hof 76
1628 WJ Hoorn
The Netherlands

Social

CONTACT

T: 06-25102641
E: info@vlinderkuijl.nl

Ik wil meer informatie over...

Praktijk Vlinderkuijl biedt ervaringsdeskundige en persoonlijke coaching aan voor elke leeftijdsgroep, voor man en vrouw, met:

  • Eetstoornissen ( ISA POWER );
  • Verslaving;
  • Prestatiedruk ;
  • Faalangst ;
  • Stress ;

Lezingen en presentaties Vlinderkuijl

Lezing "Vlinder"

In deze lezing vertel ik mijn levensverhaal. Van Puberteit tot Overgang. Hoe mijn eetstoornis mijn leven beheerste en hoe ik deze overwon. Waarom ik mijn eigen praktijk begon en op welke wijze ik mensen coach om hen weer met kracht en stralend in het leven te laten staan.

Lezing "Overgang"

In deze lezing vertel ik over mijn eigen ervaring toen mijn eetstoornis weer terugkwam en ik opnieuw het gevecht aan moest gaan. Over een eetstoornis bij vrouwen op latere leeftijd is zeer weinig informatie beschikbaar. Daarom geef ik regelmatig lezingen over dit specifieke onderwerp vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid. Hiermee wil ik het meer kenbaarheid geven zodat symptomen bij een eetstoornis bij vrouwen in de overgang eerder kunnen worden gesignaleerd en opgelost kunnen worden.

Lezing " Spiegel "

In deze lezing vertel ik over mijn eigen ervaringen toen ik na mijn eetstoornis , houvast kreeg aan verslavingen. Verslavingen die de plek innamen van mijn eetstoornis. Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten geweest ? Op welke wijze heb ik kunnen loslaten en hoe kun je het voorkomen/loslaten ? Daarnaast ga ik in deze lezing in op prestatiedruk. Waar komt het vandaan, welke plek neemt het in en hoe laat je het los ?

Coaching bij Gokverslaving