06-25102641 info@vlinderkuijl.nl

Praktijk Vlinderkuijl  biedt ervaringsdeskundige en persoonlijke coaching aan bij:

  • Eetstoornissen
  • Eetproblemen
  • Eetverslavingen
  • Eetbuien
  • Gewichtsproblemen
  • Behandeling op maat ( stuur gerust je vraag via contact zodat ik je verder kan helpen )

Er zijn geen wachttijden waardoor we snel aan de slag kunnen!

Mijn eigen ervaringen ( eetstoornis en verslaving ) en de vorm van coaching die ik gebruik , breng ik met elkaar in verbinding. Op die manier wil ik mijn cliënten vanuit hun eigen bewustzijn ondersteunen.

Als ervaringsdeskundige coach bied ik mijn coaching voor eetstoornissen  aan via de behandelmethoden van Isabelle Plasmeijer ( ISA-POWER )  en ben ik lid van haar team. Samen aan de slag, de unieke behandelmethoden en het inzetten van mijn ervaringsdeskundigheid zullen er in snelvaart voor zorgen dat jij je eetstoornis kunt loslaten en weer in je eigen kracht in het leven kunt gaan staan. Alle informatie over eetstoornissen, de coaching en de hulp die ik je daarin kan bieden zijn terug te vinden op de website : www.isapower.nl. Voor vragen of informatie over ISA POWER en hoe we samen daarin op weg kunnen gaan, kun je altijd contact met me opnemen.

Het coaching-traject kan bestaan uit verschillende therapieën ( onderdelen van cognitieve therapie, systeemtherapie en transactionele analyse ), coaching en/of counseling oefeningen. Als startpunt van de coaching, zal ik in overleg met jou ( en vanuit eigen professionaliteit ) ervaren welke vorm van coaching het beste bij jou aansluit.

Meer informatie?

Gratis Intake